Ondernemersclubs in Zwolle

Bent u lid van een ondernemersclub? Of wilt u lid worden?

Door lid te worden van een ondernemersclub of businessclub versterkt u het relatienetwerk. De leden van de businessclub ontmoeten elkaar in een leuke informele sfeer, nodigen klanten uit, delen kennis en ervaringen, leggen nieuwe contacten en doen onderling zaken.

Hieronder presenteert Zwolle Business Plaza een overzicht van de actieve ondernemersclubs in Zwolle.

Ondernemersvereniging Hessenpoort

De Ondernemersvereniging Hessenpoort (OVH) is opgericht in 2005 door de leden zelf welke allen ondernemer zijn op bedrijventerrein Hessenpoort (directeur/eigenaar of bedrijfsleider). Het bestuur bestaat uit 3 leden en wordt ondersteund door de parkmanager. De vereniging telt momenteel ruim 40 leden. Samen met de gemeente is beleid opgesteld teneinde samenhang op de Hessenpoort te creëren. Daarnaast vormen alle bedrijven op Hessenpoort sinds 1 januari 2016 samen een BIZ (Bedrijven InvesteringsZone). Hierdoor zijn alle bedrijven lid van de vereniging en kunnen collectieve initiatieven rekenen op een grote deelname. De vereniging is een actieve en betrokken club mensen die naast haar vele zakelijke activiteiten zorgt voor informele bijeenkomsten waar gezelligheid en netwerken voorop staat.

Zwolle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de stad Zwolle. De stad biedt met Zwolle Business Plaza alle Zwolse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL