Partners van Zwolle Business Plaza

PersoneelSelectief WERVING & SELECTIE

  • Spoelstraat 7 A
  • 8281 JT
  • Genemuiden

Over PersoneelSelectief WERVING & SELECTIE

Personeelsbemiddeling

PersoneelSelectief bemiddelt in personeel voor de regio Zwolle en Overijssel. Onze kwaliteit personeelsbemiddeling is selectief, namelijk:

  • Administratief personeel (MBO / HBO)
  • Commercieel personeel (MBO / HBO) en hoger opgeleid technisch personeel.

Wij hebben waarschijnlijk het grootste kandidatenbestand in de regio Zwolle. Wilt u snel een kandidaat voor uw bedrijf? U  bent bij ons aan het juiste adres. Bel 038 - 452 98 90 of kijk op personeelselectief.nl/contact

Waarom Selectief

Bij onze personeelsbemiddeling vestigen wij de aandacht op bedrijfscultuur, competenties maar ook karakter van de werknemer, hoe zit de werknemer "in elkaar".

Wij maken de juiste match, de "klik", die maakt u zelf .... Dàt verstaan ​​wij onder personeelsbemiddeling! Wilt u meer weten wat wij voor uw bedrijf? Wij leggen u het graag uit!

Trainingen

PersoneelSelectief Training geeft specifieke op-maat trainingen, één op één. Dit zijn leiderschapstrainingen, die u of u personeel binnen het bedrijf op een hoger plan brengt. Deze trainingen kennen een 100% tevredenheidsscore. 

Voor meer informatie, kijk zelf op:  https://www.personeelselectief.nl/trainingen.html 

Partners van Zwolle Business Plaza

Zwolle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de stad Zwolle. De stad biedt met Zwolle Business Plaza alle Zwolse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL