Partners van Zwolle Business Plaza

Oving Projectinrichting B.V.

  • Amerikaweg 20
  • 9407 TK
  • Assen

Over Oving Projectinrichting B.V.

Al vijfenveertig jaar ontwerpen en realiseren wij interieurs voor scholen, zorginstellingen, kantoren en horecagelegenheden. In onze ontwerpstudio ontwikkelen wij interieurconcepten en bieden expertise op het gebied van architectuur en design. Oving aangekondigde kennis van zaken met creativiteit en een brede keuze in merken en materialen. Een greep uit de te leveren merken: Vitra, Kinnarps, Twinform, Desso, Tarkett, Inclass en Exsta. Hiermee maken wij graag een bewuste keuze voor een leverancier waardoor duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Naast onafhankelijk advies kunnen wij het project volledig realiseren en voorzien in vloeren, raambekleding, verlichting, zonwering, gordijnen en meubilair.

Naast een goede kantooromgeving denken wij ook graag over een alternatieve werkomgeving waar ontmoeten en communiceren gestimuleerd wordt. Naast het ontwerp en de realisatie van kantoorhuisvesting en bedrijfshuisvesting levert Oving ook herhuisvestingadvies en vastgoedadvies.

Partners van Zwolle Business Plaza

Zwolle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de stad Zwolle. De stad biedt met Zwolle Business Plaza alle Zwolse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL