Aanbieding: *** VOUCHER t.w.v. € 500 *** Personal coaching en persoonlijke ontwikkeling (juist in tijden van corona) met De Carrièrehanddruk ®

  • Geldig vanaf: 01 februari 2021
  • Verloopt op: 31 december 2021

Juist in deze tijden van corona. Stagneert uw persoonlijke kracht en ontwikkelingsproces. Door persoonlijke problemen, financiële problemen of conflict op het werk?

Wij kunnen u ondersteunen bij levensloopstress. Bijvoorbeeld in de persoonlijke en / of relationele sfeer (mediation), bij oplopende schulden (bewindvoering) of bij oplopende werkdruk of ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling (instroom / doorstroom / uitstroom).

Kunnen we u helpen?

Wij zetten De Carrièrehanddruk in om de dialoog met de werkgever aan te gaan. Uw werkgever krijgt met de voucher € 500 korting voor de investering in u, voor een snelle transitie naar een nieuwe baan of bij persoonlijke ontwikkeling.

Heeft u een vraag? Of wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact op voor een adviesgesprek of bel met 038 792 00 00.

Zwolle Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de stad Zwolle. De stad biedt met Zwolle Business Plaza alle Zwolse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL